Vidd a mosolyod Floridába!

Minden szülő úgy gondolja, az ő gyereke a legszebb a világon. Ha pedig ezt az állítást bizonyítani is szeretné, hát arra is van alkalom. Jelen esetben egy világméretű mosolyalbum keretein belül.

A Nicest Children of the World szervezői ugyanis nem mást kísérelnek meg, mint a világ legnagyobb mosolyalbumának létrehozását, egyben egy olyan programsorozatot, amely egész évben zajlik a világ több mint 80 országának gyermekei számára. Az 5-16 éves gyerekek és fiatalok a játék segítségével kapcsolatokat teremthetnek, megismerkedhetnek más országok-földrészek velük egykorú lakóival.

Az év folyamán különböző témakörök köré felépített rajz-, fotó, vagy éppen filmpályázatokkal is részt lehet venni a versenyben, melynek csúcspontja a jövő májusi világdöntő - de addig sem marad senki program és izgalmak nélkül. A nyár folyamán országos roadshow indul hazánkban, ősszel pedig képeslapos szavazással is lehet voksolni a döntőbe jutott gyerekekre mind a négy kategóriában (5-6 évesek, 7-10 évesek, 10-13, valamint 13-16 évesek).

December közepén egy televíziós döntő során derül ki, ki lesz az a 4 gyerek, aki Magyarország mosolyát viszi a világdöntőre, és ki lesz az, aki megnyeri a fődíjat: egy utazást a floridai Disneylandbe.

Aki kedvet érez, regisztráljon - mi pedig beszámolunk majd élményeiről!

Mosolyra fel: www.küldjmosolyt.hu

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek