Mikor jön már a gólya?

Új résszel bővítjük a Terhesség hétről hétre információs sávot, a legfontosabb szakasszal ugyanis eddig nem foglalkoztunk: a babatervezés időszakával. Aki tudatosan vállal gyereket (értsd: nem véletlenül csúszik be a baba), az minden hónapban (ha szerencsés, csak egyszer) azért imádkozik, hogy ne kezdjen vérezni, és ha nem jön meg, legyen kétcsíkos a terhességi teszt. Minden jel (mellfeszülés, fáradékonyság, émelygés, stb.) bizakodásra ad okot. A remény egészen odáig tart, amíg meg nem jelenik az első vérfolt a bugyiban, aztán az egész elölről kezdődik, egészen addig, amíg végre az imák meghallgattatnak és megfogan a baba. Akkor még egy nemes feladat előtt áll a friss kismama: el kell mondania a hírt a gyermek apjának.  Utána pedig irány a Terhesség hétről hétre, ahol a kezdetektől a szülésig végigkövethetők a fontosabb események, a baba mérete, és mivel az utóbbi időben egyfajta fórumként működött a rovat, nem utolsó sorban tapasztalatot lehet cserélni a hasonló terhességi korú sorstársakkal. A Poronty-baba érkezett posztnál majd ne felejtsétek el megosztani a jó hírt az olvasókkal!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.