Lúgosítsd hüvelyed, ha fiút szeretnél!

Ha fiút akarsz, szeretkezz az ovulációkor vagy utána, lúgosítsd a hüvelyed, pasid hátulról hatoljon be, előtte egy órával pedig vegyen forró fürdőt.

babyboy

A leendő kismama fogyasszon sok sós ételt, húst és tésztát, így nagyobb eséllyel fogan kisfia, javasolja olvasónk, Anikó, aki hozzáteszi, hogy végül is mindegy, fiú lesz vagy lány, a lényeg, hogy egészséges legyen.

Bárki bármit mond, egy kicsit vágyik arra, hogy inkább kisfia vagy kislánya szülessen. Főleg akkor, ha már a második vagy harmadik babát várja. A legtöbb családban a kisbaba nemének meghatározásával nem is próbálkoznak, de akadnak olyan párok, akik ennél elvetemültebbek és a következő fortélyok valamelyikét alkalmazzák a kívánt nemű gyermek megfoganásához. Mielőtt a következő praktikákkal ismertetnénk a kedves olvasót, ismételjük csak tudományos ismereteinket, hogyan is lesz gyermekünk fiú vagy leány?

A férfiak kétféle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A női petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. A kutatások azt mutatják, hogy az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erősebbek , de lassabbak.

Czeizel Endre-módszer

Ha a ovulációkor játszunk papás-mamást, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha 3 vagy több nappal az ovuláció előtt tesszük ugyanezt, akkor valószínűleg kislányunk lesz, mivel meg kell várni, amíg a petesejt megérik, a hosszadalmas várakozásra leginkább az X -spermiumok alkalmasabbak. Előtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. A szerző egyértelműen a hibaszázalékba esett, de ami az esélyeket illeti, mindegyik módszernél 50 százalék volt, hogy fiunk, 50 százalék, hogy lányunk lesz. Ez teljesen biztos. A peteérést ki tudjuk számolni a menstruáció alapján, de ehhez segítséget nyújthatnak a patikában vagy drogériában kapható ovulációs tesztek.

PH, orgazmus

A pH alapján a savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat, a lúgos a kisfiúknak. Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnénk, az orgazmusról mondjunk le, legalábbis, amíg a leány megfogan.

Recept a pH érték “megváltoztatásához”:

Hüvelylúgosításhoz: 1 liter vízbe keverjünk 1 evőkanál szódabikarbónát. Az öblögetést követő 30 percen belüli szexuális aktus esetén hatásos.
Hüvelysavasításhoz: 1 liter vízbe keverjünk 1 evőkanál ecetet. Az öblögetést követő 30 percen belüli szexuális aktus esetén hatásos.

Behatolás mélysége

A hüvely bemenete a legsavasabb, így mély behatolásnál a fiúnak, felszínesebbnél a lánynak van nagyobb esélye. Misszionárius pózban lányoké, hátulról történő behatoláskor fiúké az előny.

Spermiumszám

Az alacsony mennyiség egyiknek sem kedvez, de a spermiumok magas száma a fiú utódok létrehozásában előnyös. A megfelelő időzítés, és szünet fontos lehet! Ha fiút szeretnénk, az ovuláció előtti 2. napon kezdődik az alkalmas időszak, de előtte 3-4 napig tartózkodjunk az együttléttől. Kislányért minden nap szeretkezzünk, amennyit csak lehet, de 3 nappal az ovuláció előtt álljunk meg, már ha meg tudjuk állni, amikor már úgy belejöttünk a mindennapi hancúrba.

Ha már az időzítésnél tartunk, a kínaiaknak van egy több száz éves fogamzásnaptáruk. A táblázat adatai a 13. századi kínai tudós megfigyelésein nyugszanak. Szerinte egy tetszőlegesen kiválasztott női ciklus során csupán az egyik nemű magzat fogantatása lehetséges. Az asszony életkorából ki lehet sakkozni, hogy melyik hónapban melyik lesz a nyerő. Ezt a táblázatot a mai napig használják, erről részletesen egy korábbi Poronty-poszt olvasható.

Hőmérséklet

A természet jól kitalálta, hogy a spermiumok testen kívül vannak, a herezacskóban, így a testhőmérsékletnél alacsonyabb hőnek vannak kitéve. Ha fiút szeretne egy pár, a férfinak ajánlott közvetlenül az együttlét előtt forró fürdőt venni, ha lányt, akkor a szobahőmérséklet a legjobb. Például előtte ruhátlanul kergesse az asszonykát.

Étrend

Az ásványi anyagok állítólag nagyon fontos szerepet játszanak a gyerek nemének alakulásában.

Ha lányt szeretnénk, akkor a fő alapelv: Sok kalcium, kevés só!
Ajánlott ételek: tejtermékek ( kivéve a sajt ), gabonafélék – rizs, húsfélék - szárnyasok, zöldségek - saláta, zöldbab, spenót, gyümölcsök - ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper. Nem ajánlott azonban sajt ( sós ), elkészített gabonafélék ( cornflakes, tészta), zöldségek ( burgonya, bab, lencse ), füstölt hús, felvágott, sertés, füstölt hal, tenger gyümölcsei, konzerves gyümölcsök, banán, datolya, sárgabarack, cseresznye, őszibarack, aszalt gyümölcs, készételek ( konzerv, sózott vaj, csoki )

Ha fiút szeretnénk: Ajánlott: sós ételek, bármilyen húsféle, legjobbak a hirtelen sültek, zöldség - bármi, ami nem spenót, salátát kenyér, tészta
Nem ajánlott: tej ( tejcukor miatt ), spenót, zölbab, saláta, tojás.

Jó hír kávéfogyasztóknak: Nő az esély fiúgyermekre, ha az aktus előtt a leendő anya egy csésze kávét elkortyolgat. Ez a módszer természetesen nem tudományos alapokon nyugszik, de a tapasztalat szerint ez is az Y-os spermiumoknak segít.

Az egyik magyar hagyomány úgy tartja, aki elhörpint egy pohár bort, fiút nemz. Nem mindegy ám, hogy milyen bort, csak és kizárólag somlói juhfarkot. A hírek szerint a hegy környékén több fiú születik az országos átlagnál.

Még sorolni lehetne a jobbnál-jobb praktikákat, de ezt meghagyjuk a kommentező társaságnak, szóval a kérdés adott: Hogyan legyen fiunk vagy lányunk?

Sokan azt fogják mondani, hogy minek beleavatkozni a természetbe, hiszen a természet dönt helyettünk, de azért próbálkozni szabad, hátha....a lényeg, - minden közhelytől eltekintve – MINDEGY, HOGY FIÚ VAGY LÁNY, CSAK EGÉSZSÉGES LEGYEN!!!

Ha pedig már megfogant az a baba, játszhatunk egy kicsit és megpróbálhatjuk különböző trükkökkel kideríteni a nemét, még mielőtt ultrahangon látszana. (Nekem nem jött be - a szerk.)

Anikó

Oszd meg másokkal is!
Mustra