A Twitteren közvetítette szülését egy amerikai nő

Twitteren közvetítette szülését családjának és barátainak a Twitter közösségi mikroblog társalapítójának felesége.

"Kedves Twitter! Elfolyt a magzatvizem. Nem olyan volt, mint Chatlotte-nál a Szex és New Yorkban" - harangozta be az eseményt hétfőn a San Franciscóban élő Sarah Morishige Williams.

Olvasóit aztán tájékoztatta a fájásokról, az utolsó bejegyzésben pedig epidurális érzéstelenítést kért.

A boldog apa, Evan Williams nem szállt be a twitterezésbe. A hírügynökségi jelentés szerint azonban mintegy 14 ezren várták az éterben lélegzetvisszafojtva a kisbaba világra jöttét.

Az internet történetében nem ez az első szülés, amelyet valós időben követhetett a nettársadalom: 1998-ban egy floridai nő közvetítette webkamerán gyermeke születését.

(MTI)

Hmm, nem is olyan rossz ötlet. Vajon a férjem mit szólna hozzá, ha két fájás között a billentyűzetet püfölve küldözgetném a szülés fejleményeit a Porontyra?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.