Vérző sebű Jézus a játékkereszten

Az alábbi videó mellé akár szöveget sem kellene írnunk, talán csak annyit, hogy bocs, meg elnézést, hogy ez idekerült, sőt, még azért is, hogy egyáltalán megszületett, még ha nem is mi követtük el. Mert úgy gáz az egész, ahogy van, még ha vicc, akkor is. Akit érzékenyen érint vallási hovatartozását érintő mindennemű kétértelmű vicc, inkább ugorjon a következő posztunkra.

Nos, igen, alapvetően vicces is lehetne, olyan Monty Python-os, csak hát mégsem az. Még csak nem is a felrobbanó fejű gyerek miatt, pedig az azért tényleg durva, de hát egy fake-nél mit várunk? Először a kereszt alatt görnyedő Jézus figurájánál inog meg bennünk valami, majd a has-sebhez kompatibilis kardnál, itt pedig föl is hördülünk.

Hogy a fenti kreáció egy marketinges alkotása volt-e egy túl zsíros vacsora utáni rémálom következtében, nem tudni. Az ötlet végül is nem annyira rossz, csak a kivitelezéssel vannak gondok. Mert hát ki is lehetne nagyobb szuperhős, mint Jézus? Ez akár minden hittantanár álma is lehetne. A gyerek Barbie baba helyett töviskoszorús figurával játszik, hogy idejekorán megalapozzuk a hitét.

Persze ez is csak vicc, méghozzá a rosszabbik fajtából. S mivel attól nem kell tartanunk, hogy a nagyi véletlenül meglátja a gyerekcsatornán ezt a reklámot, nyugodtan legyinthetünk, „Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés…”

Oszd meg másokkal is!
Mustra