A nagymama hasából daganat helyett gyerek bújt ki

Éles alhasi fájdalmakkal fordult orvoshoz egy 48 éves orosz asszony Zelenogradban, majd számára is teljesen váratlanul egészséges gyermeknek adott életet. Az asszonyt megvizsgáló sebész megállapította, hogy hatalmas daganat nőtt a hasában, és már vitték is a műtőbe. Útközben azonban véletlenül meglátta egy szülész, aki úgy vélte, az asszonynak egyszerűen szülési fájdalmai vannak, s a közelebbi vizsgálatnál meg is látta a baba feje búbját. Mire kézmosás után visszaérkezett a helyszínre, már meg is született a 2600 grammos kisfiú.A kismama később elmondta: nem is sejtette, hogy viselős. Havi vérzése ugyan jó néhány hónappal korábban elmaradt, de ezt a korával járó klimaxnak tulajdonította. Pedig nem volt tapasztalat híján: Julija lánya 21 éves, 27 éves Anna lánya pedig öt éve már maga is mama. A Moszkovszkij Komszomolec című lap szerint a család örömmel fogadta a késői és váratlan jövevényt, írja az MTI.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.