A második szülés jobban fáj?

Azt szokták mondani, hogy a második szülés gyorsabb, mint az első. De ne örüljünk korán, ugyanis sokkal jobban fáj. Vajon mindenkinek? Heti kérdés.


Igaz, hogy első gyermekem nem akart megfordulni, így fenékkel előre jött a világra, mégis akkor ott azt mondtam a szülésre, hogy „Jé, ennyi volt”? A második baba normális pozícióban volt a hasamban, így mindenki (a dokimat is beleértve) azt mondogatta, hogy biztos sokkal könnyebb lesz a szülés. Tévedtek. Nehezebben is indultak be a dolgok és sokkal jobban megszenvedtem.

Megkérdezett kétgyermekes ismerőseim hasonló tapasztalatokról számoltak be. Vagy csak elfelejtjük az elsőt és jobban emlékszünk a második fájdalmaira?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.