Pelenkázótáska menedzsereknek

A pelenkázótáskáról eddig legfeljebb a sportos, városi, rosszabb esetben a cuki szavak juthattak eszünkbe. Noha nem elengedhetetlen, de hasznos darabja a kismama mindennapjainak, és vannak köztünk olyanok, akik még a gyerekkísérgetés-játszóterezés időszakában sem adnak alább kifinomult nőiességükből.

Márpedig a kisördög tudvalevőleg a kiegészítőkben lakozik. Nekik ajánljuk Alfonso de Nicola pelenkázótáskáit. Reklámja szerint nem-anyukás mama kiegészítő. Ugorjunk át elegénsan az identitászavaron, és libbenjünk ki a kapun ezekkel a tényleg dizájnos retikülnek látszó táskákkal. Külön zseb a csöpögős cumiknak (fúj), vízhatlan pelenkázóalátét. Bolond, ki sajnálna rá potom 22 ezer forintot, főleg ha megnézzük, hogy az átlag pelenkázótáska is tízezernél kezdődik.

A praktikus és ötletes elkötelezettjei azonban bizonyára Akanbe táskáját fogják választani. Ez utóbbi becsukva habszivacs táska, kinyitva piknikmatrac vagy játszószőnyeg. A fogantyúja pedig egy kedves mosolygós arc. Sajnos nem kis hazánk csikkel beterített füvére tervezték valószínűleg, de egy-másfél óra takarítás után bárhova letelepedhetünk vele! Nem viccelnek, 20 ropi az ára. De esetleg kivághatjuk otthon egy vékonyabb kínai polifoamból a fotó alapján.

Oszd meg másokkal is!
Mustra