Köszönik a gyerekek a Poronty-olvasók ajándékait

Köszönetüket fejezték ki a Terézvárosi Családok Átmeneti Otthonának lakói a Poronty olvasóinak a karácsonyra gyűjtött ajándékokért, melyet még az ünnepek előtt eljuttattunk a szervezetnek.

Klikk!


Az otthon vezetője elmondta: jó volt látni a gyermekek arcán az örömet, amikor megkapták a játékokat a közös ünnepségen.


Az olvasók, a Poronty és a Velvet munkatársai rengeteg hasznos holmit ajánlottak fel: küldtek be bontatlan fejőkészletet, drága játékokat, plüssállatokat, és a Poronty könyvajánlóiban szereplő könyvekből is került a csomagba. A Terézvárosi Családok Átmeneti Otthonának vezetője így számolt be az ünnepről: „Karácsonyi ünnepségünk az idén is a szokásos módon zajlott, a gyerekek szép műsorral készültek a szüleiknek, utána megajándékozták őket az általuk készített ajándékokkal, majd egy közös vacsora tette meghittebbé az ünnepet. Jó volt látni a gyerekek arcán az örömöt, mikor megkapták az összegyűjtött játékokat. Ezek valóban olyan minőségű ajándékok voltak, amit szüleik saját erőből nem tudták volna megvenni nekik, s a gyerekek egészséges fejlődésében sokat jelentenek.”

Köszönjük még egyszer a Poronty olvasóinak is a felajánlott játékokat és babaholmikat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek