Pajkos és pajzán olvasnivalók pasiknak

Idén utoljára ajánlunk könyveket, méghozzá az apukáknak, mert hogy is feledkezhetnénk meg róluk? Olyan kiadványokat mutatunk be, amelyeknek talán nem csak az apák fognak örülni. Ha ügyesen választunk, mi is profitálhatunk az ajándékból: szexjátékok, kényeztető masszázs; vagy mi is jól szórakozhatunk a gyerekes témákon.

Macsó papák

Mi a közös Árpa Attilában, Bochkor Gáborban, és Gesztesi Károlyban? Azon kívül, hogy és kis országunk sármos és népszerű celebjei, mindháromnak nemrégiben született kislánya. A szórakozató könyvből többek között megtudható, hogyan ismerkedett meg a három macsó jelenlegi párjával, mit éreztek, amikor kiderült, hogy jön a baba, miben változott a szexuális életük, hogyan reagáltak a hírre, hogy lányuk lesz, hogyan zajlott a szülés, milyen az élet egy kisgyerekkel.

Bulvártémák is terítékre kerülnek: Árpa Attiláról kiderül, hogy a terhestornán szvingerklubban érezte magát, az apás szülésre pedig mocsokrészegen érkezett. Gesztesitől olyan vicces történetek olvashatók, mint a bébiszitter-keresés nehézségei, Bochkor pedig arról is beszámol, hogyan küzdött meg a pelenkázás bonyolult feladatával. Mi a közös még bennük? Hogy időnként viccesen bizonytalanok, olykor határozottak és kemények, de mindenképp elolvadnak a gyereküktől. Pont, mint bármelyik újdonsült apuka.



A2 Média Kft, 2007. 3390 Ft

A masszázs nagykönyve

Ugye milyen jól tud esni egy kényeztető masszázs? Legfőképp, ha párunk végzi rajtunk. A könyvben a holisztikustól a kínai masszázsig lépésről lépésre mutatják be a különböző gyakorlatsorokat. Olvashatunk benne a reikiről, az intuitív masszázsról, vagy az aromaterápiáról. A gyakorlatsorokat rajzos vagy fényképes illusztrációk kísérik, így egyszerűen elsajátítható egy-egy technika. Javasoljuk, hogy először a nők próbálják ki férjeiken a masszázst, aztán felváltva. Egy jó kis aromaterápiás vagy olajos masszázst követően még akár egy kis huncutkodáshoz is kedvet kaphatunk.

Alexandra Kiadó, 2006. 3999 Ft

1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában

Ha a masszázs nem mozgatott meg bennünk és az apákban semmit, elővehetjük ezt a könyvet és a számtalan szexuális életet feldobó ötletből választhatunk kedvünkre. A belül spirálos könyv két részre van vágva, a felső részén előjáték ötletek, alsó részen pedig érzéki pózok találhatók ízléses fotókkal és részletes leírásokkal. Ezeket véletlenszerűen, vagy felváltva választhatjuk ki: a párosítások izgalmas játékká válnak. Ajánljuk a szülés utáni időszakra, amikor gyakran túl fáradtak vagyunk az erotikához: az izgató előjátékok, új, egzotikus technikák segítenek, hogy az esetleg szunnyadó szenvedély újra fellángolhasson.

Alexandra Kiadó, 2007. 3499 Ft

Ganesh Saili: Káma-Szútra

Ha pedig szexuális vágyainkkal a szülést követően sincs probléma, továbbfejleszthetjük szexkultúránkat. A rendhagyó kiadású Káma-Szútrában Vátszájana eredeti szövege mellett Ganesh Saili kommentárjai olvashatók, amely a szövegmagyarázaton kívül a téma napjainkra való átültetését jelenti.

Ne felejtsük, a közvéleménnyel ellentétben nem szex-kézikönyvről van szó, bár kétségkívül ötletet lehet meríteni a változatos színes illusztrációkból, és a különböző szexuális pozíciók részletes leírásaiból. Vátszájana szerint egyébként a nők ösztönösen is ráérezhetnek a a Káma-Szútra fogásaira, sokan az elmélet ismerete nélkül válnak mesterré, pusztán gyakorlással.

Alexandra Kiadó, 2007. 3699 Ft

Ajándékkönyvek

Ha végképp kifogyunk az ötletekből, nem csak párunkat, saját édesapánkat is meglephetjük apró ajándékkönyvekkel. Az Egy rendkívüli apának (Alexandra, 2006. 1299 Ft) belső borítója tele van szívecskékkel, macsó pasiknak eszünkbe ne jusson megvenni. A Szerető édesapák című Helen Exley ajándékkönyben (Alexandra, 2004. 1699 Ft), apukák láthatók a világ minden tájáról, gyermekkel a kezükben. A könyv fotói között (amelyeket egy fotópályázatra érkezett művek közül válogatták ki) akad nagydarab szőrös pasit, szemüveges, szőrös hónaljút, bajszos, kopaszodót és jóképű fiatalt mutató is. A fotók mellett egy-egy (néhol nyálas) idézet olvasható. Tényleg csak végszügség esetén vegyünk ilyet, esetleg egyéb ajándékok mellé kísérőként.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek