Mire vágynak a kismamák?

Leginkább pihenésre, így ezzel kapcsolatos karácsonyi meglepetéssel nem lőhet mellé apuci. De jöhet még egy kis testi-lelki kényeztetés is. Ajándékvásárlási tippek tanácstalan kispapáknak.

A Velvet felméréséből kiderül, hogy a nők leginkább könyvnek és utazásnak örülnek. A Poronty megkérdezett néhány kismamát, milyen karácsonyi ajándék tenné boldoggá őket leginkább.

Könyv

Nem meglepő módon szinte minden kismama megemlítette, hogy szívesen olvasna terhességgel, szüléssel, babaápolással kapcsolatos könyveket, vagy szórakoztató olvasmányokat. Hamarosan összeállítjuk nekik a legújabb és legérdekesebb könyvek ajánlóit.


Utazás, masszázs

Egy nagy pocakos kismama vagy egy frissen szült anya leginkább kimerült, így biztosan örül olyan ajándéknak, amellyel kicsit kikapcsolhat. Ha sok pénzből gazdálkodhat apuka, vigye el élete párját (és a bébit) egy közeli gyerekbarát wellness hotelbe és fizesse be kényeztető masszázsokra. Utóbbit szállás nélkül is megteheti az egyre szaporodó úgynevezett Day Spa-k egyikében, ahol speciális kismama-masszázsok közül is választhat.

Csokoládé

A minőségi csokinak szinte senki nem tud ellenállni – és jól is jön egy kimerítő nap végén. Szerencsére nem csak silány csokiutánzatokat lehet kapni és a jó minőségűek között egészen elképesztő ízűek (levendulás, chilis, gyömbéres) közül lehet válogatni.

Ékszer

Szinte nincs nő, aki egy szép nyakláncnak vagy karkötőnek ne örülne, de akár egy fülbevalóval is örömet szerezhetnek életük párjának.

Babacuccok

Az anyukák többsége szívesen látna olyan bébifelszerelést a fa alatt, amelyet ő maga nem venne meg, például borsos ára miatt. Lehet például egy cuki rugdalózó, hidegpárásító, vagy egy bébiőr.

Színházjegy

A színházba gyakran járó pocakosoknak vegyenek minél több színházjegyet, a baba születése után sokkal nehézkesebb eljutni egy előadásra. Kisbabásoknak meg kell szervezni a bébiszittelést is egy ilyen ajándékhoz.

Végül néhány ötlet, mit adjanak nemrég szült anyukáknak, amely talán mindennél többet ér – és semmibe nem kerül: saját kézzel készített ajándékkuponok személyre szabott különleges ígéretekkel, például: esti fürdetés átvállalása, vacsorakészítés, éjszakai etetés cumisüvegből, gyerekfelügyelet megszervezése, vacsora vagy mozi kettesben, teljes nagytakarítás, esetleg egy szabad este a barátnőkkel. A lehetőségek száma szinte végtelen, csak egy kis fantáziára van szükség hozzá.

Mit ne?

Ruha

Bár a nők szeretnek öltözködni, a terhesség alatt és a szülés után semmiképp ne vegyenek ruhát nekik. Kivételt képeznek a csinos, szoptatós (elöl gombos) hálóingek vagy a pihepuha fürdőköpeny. Esetleg meglephetik őket egy sokáig érvényes vásárlási utalvánnyal a kedvenc ruhaüzletükbe.
Oszd meg másokkal is!
Mustra