Újabb otthon szülő nő került kórházba

Újabb otthon szülő nőt kellett keddre virradóra kórházba szállítani a fővárosban - erősítette meg az MTI információját az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál csak annyit közölt, hogy otthon szülésnél fellépő szövődmény miatt szállították kórházba egy anyát és gyermekét.


További részletek említése nélkül szólt arról is, hogy az eset a szombaton történtekhez hasonló volt. Mint mondta, a mentőket egy kórházhoz közeli helyszínhez riasztották, ezért gyorsan be tudták szállítani anyát és gyermekét. Az MTI úgy tudja, hogy a XII. kerületi Alma utcából szállították be anyát és gyermekét a János Kórházba.

A legutóbbi tragédiával végződő otthonszülés a Geréb Ágnes miatt ismertté vált Alma utcai Napvilág Születésházban történt.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.