Mégsem volt életveszélyben az otthon szülő anya?

Ellentmondva az eddigi híreknek, sem az anya, sem az újszülött nem voltak veszélyben a pénteki otthon szülésnél, írja az index a Független Hírügynökség közleménye alapján. Előfordulhat, hogy az ellentmondásos hírek mögött hitvita húzódik meg.


A korábbi híradásokkal ellentétben sem az édesanya, sem a baba nem volt életveszélyes állapotban, amikor pénteken éjjel kórházba kellett őket szállítani - állítja az édesapa, és a szülésnél jelenlévő bábák, K.Á.Tünde és B. Edina. A bábák a mentők megérkezéséig a szülő nő mellett maradtak, de a család fogadta őket - tették hozzá, cáfolva a korábbi híreket, amelyek szerint a helyszínre érkező mentősök orvost vagy bábát nem találtak a lakásban.

A Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórházban a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatták, hogy a mama és a kisfiú is jól vannak. Bár az anya még mindig vérszegény, vérátömlesztést nem kapott és saját lábán közlekedik.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.