Hogyan csinálj plázacicát a kislányodból?

Kicsit csúnyácska a gyerek? Sebaj, lehet még belőle címlaplány, csak egy kis (vagy inkább rengeteg) Photoshop utómunka szükséges hozzá. Fotózd le a gyereket, csengess ki képenként 10-12 ezer forintot és máris porcelánbabát vagy dögös tinit varázsolnak belőle. A családi összeröffenéseken és a barátnős teadélutánokon meg lehet hencegni a fotókkal.

Klikk!

Már ha akad olyan épeszű ember, akinek tetszik, hogy egy ötéves kislányból tizenöt éves tinilányt kreálnak, akinek bőre selymes, szempillái két centi hosszúak, fogai csillognak, sminkjét pedig egy topmodell is megirigyelhetné. Mondom, öt éves!


A retusálás egyébként hasznos dolog, ha az ember nem viszi túlzásba a használatát. Egy kis szemszínkiemelést vagy világosítást magunk is könnyedén elvégezhetünk a gyerek fotóin (a sajátunkról pedig eltüntethetjük a ráncokat is), ha nagyon akarjuk. De a gyereknél pont a természetesség lenne a lényeg.

Az ilyen volt-ilyen lett fotókat megnézve a legtöbb esetben jobb lett volna, ha hozzá sem nyúlnak a képhez. A gyermeki bájos mosoly, a pici gödröcskék, az amúgy is puha arcőr mind-mind eltűntek, helyette egy üres, üveges tekintetű erősen sminkelt, kifejezéstelen arcú műbabák néznek szembe velünk.

Akinek mégis tetszik az amerikai álom, ezen a weboldalon megrendelheti a szolgáltatást.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek