Mielőtt a gatya lecsúszik

Megvan az az érzés, amikor az ember hasa elkezd úgy jó alaposan nőni, és szegény terhes nő kénytelen úgy járkálni az utcán, mintha bolond és mozgászavaros lenne egyszerre, a terhesnadrágot ugyanis minden harmadik lépésnél a fenekünkről kell felrángatni? Vagy választ a terhes nő övtartós farmert, és vállaja azt a kényelmetlenséget, hogy az övtartó és az öv minden leülésnél a gyermekének valamelyik testrészébe vág. És ne mondja senki, hogy ez csak az én problémám, mert nem egy terhes nőt láttam már hozzám hasonlóan nadrágot húzogatni az utcán. Azt gondolom, sokkal könnyebb lett volna a terhességem, ha van megoldás erre a problémámra, de későn fedeztem fel ezeket a csodálatos, terhes nadrágtartókat.


Az egyiket a melltartó aljához kell kapcsolni, a másik végét pedig a nadrághoz, így a póló alatt, észrevétlenül tartja a nadrágot. Ára: 16 font.

A másik, kicsit bonyolultabb szerkezet gyártói azt ismerték fel éles logikával, hogy a terhes nő nem szeret a hatalmasra nőtt, érzékeny mellein hózentrógert hordani. Ára: 20 font.

Ez utóbbi inkább az alacsonyan szabott terhesruhákhoz jó, míg az előbbi a széles, gumis fazonokra. Én egyelőre csak interneten találtam ilyet, ha valaki látott már itthon, szóljon, mert a következő pozitív terhességi tesztnél ez lesz az első ruhadarab, amit beszerzek!
Oszd meg másokkal is!
Mustra