Cuki gyerekcuccok gazdag szülőknek

Cuki cuccok

Ha legközelebb lesz gyerekem, és addigra kinövöm a smucigságomat, akkor tuti Sterntaler cuccokat fogok pakolni a szobájába. Persze tudom, hogy neki marha mindegy, hogy cuki kismackó vírit-e a kiságyában, vagy mosóporos ajándékróka, de hát nem is őt célozzák meg az efféle cuccok, nekem kell, hogy tessenek, elvégre én keresem a pénzt, meg én is mondom meg, hogy mit veszünk a boltban.

Eddig egy darab csörgőt vettem neki (illetve magamnak), aki még meg sem fogant, azt a zoknijaim közt őrzöm. De lesz játszószőnyeg és takaró meg rácsvédő, meg minden, aminek csak nem lehet ellenállni, mert annyira cuki. Leának pedig egy gumitalpú rózsaszín zoknija van a cégtől.

Ráadásul most harangozták be, hogy jövőre ruhakollekciókat is gyártanak a játékfigurákkal díszítve, a kollekció 57 darabjában minden benne lesz, amire egy babának szüksége lehet. (Hmm, de mi lehet az? Én ha tíz dolgot fel tudok sorolni.) Sajnos még csak a forgalmazó partnereik tekinthetik meg az oldalon a mintadarabokat.

Addig pedig gyűjtögetek: egy lógós játék 15, egy játszófészek (a kedvencem) 65, szőnyeg 80 euró. A játékok és ruhák sem olcsók, de nem is vészesek: tíztől harminc euróig cukiságot kapni, 25-ért pedig hosszúujjú bodyt rugdalódzóval, hálózsákot mérettől függően negyven és hatvan között szerezhetünk. A higiéniára is adnak: törülköző 15, előke 5, mosdókesztyű 4 euró. Ha mást nem, legalább ezt meg fogom egyszer venni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek