Harisnya vagy nadrág?

Volt már body és kispóló, alvós ruha, hálózsák és pizsamaverseny, na de mi a helyzet a harisnya-fronton? Heti kérdés.

Amikor a lányomra először harisnyát húztam, persze rá a kis bodyra, akkor azt mondták, azért sír, mert olyan idétlenül néz ki, meg hogy huszonöt éve is így öltöztették a gyereket. Akkor kicsit elkámpicsorodtam, hogy ósdi vagyok, és igazság szerint nem is éreztem úgy, hogy kényelmes a kicsin a harisnya. Azt gondoltam, repülhet a sosem használt holmik közé az a kettő, amit a babakelengye-lista alapján Lea, mint téli baba kapott.


Azonban amikor hat hónaposan elkezdett mászni, akkor hirtelen használhatatlanul hamar kopóvá és csúszóssá váltak a plüss rugik. Kaptunk persze nadrágokat is, de azokba beakadt a lába, felcsúsztak, a zoknik meg le, vagy megszorították a kicsi bokákat. És akkor jött a harisnya. Most már ügyesebb voltam, body alá tettem, így kis tornásznak nézett ki a gyerek. Majd jött a nyár, és én meg vagyok lőve: a harisnya sok, de a csúszó-mászó térde és lábfeje könnyen sérül, úgyhogy gyakran ráfanyalodom. A nadrág-zokni továbbra is felcsúszik, vagy rálép a szárára, ha felkapaszkodik.

Ti hogy oldjátok meg az alsó fertály felöltöztetését? Harisnya vagy nadrág és zokni vagy valami még rafináltabb?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.