Sört vedelnek a totyogók

Sosem értettem, hogy a pasik (és a tökösebb csajok) miért szeretik a sört, hisz keserű és fogyasztása után percenként szaladgál az ember vécére. Azt viszont látom, hogy a gyerekek miért imádják: habzik és viszonylag ritkán tudnak lenyúlni belőle egy ujjnyit.

Az alkohol nem gyereknek való, hogyan elégíthetjük ki mégis a kicsik "sör" iránti vágyát? A japánoknak erre is van megoldásuk. A Sangaria nevű gyerekeknek készített alkoholmentes borutánzat és műkoktélok után piacra dobták a gyereksört, amely pont úgy néz ki, mint felnőtteknek való változata.
A sörösüvegben lévő italnak olyan íze van, mint az almalének, és pohárba öntve igazi hab képződik rajta, amely egy ideig a "sör" tetején marad. Kíváncsian várjuk, vajon kis hazánkban is forgalomba kerül-e a japán nedű és részesülhetünk-e abban az érdekes látványban, hogy apa és lánya/fia együtt söröznek a karosszékben a focimeccs alatt.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.