Miben aludjon a gyerek?

Mióta ennyire meleg van, nehéz kitalálnom, miben altassam a gyereket. Napközben a 25 fokos lakásban egy ujjatlan bodyban, zokni nélkül fetreng a játszószőnyegén, és még így is meleg a keze-lába. A nappali alvásnál ezért nem is szoktam betakarni, csak beteszem az ágyba, de az az érzésem, jobban szereti, ha a lába be van bugyolálva, könnyebben elalszik.

Az éjszaka még fogósabb kérdés: a télen jól bevált cipzáros hálózsák szóba se jöhet, annyira meleg, az ujjatlan, végig gombos pamuthálózsák pedig öngól, mert addig ficánkol, míg két gomb között kidugja a lábát, aztán ordít, hogy beszorult.


A takarót természetesen négy másodperc alatt fetrengi le magáról. Kísérleteztünk még angolpólyával, ami nem rossz, bár szerintem ez is kicsit meleg, és a mi Houdinink valahogy ebből is kidolgozza magát pár óra alatt. Kényszermegoldásként néhány napja kezeslábasban alszik, takaró nélkül, de reggelre így is láthatóan melege van. Ti miben altattok a kánikulában?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.