Rágcsálható színes halacskák

A képen látható színes halacskákat a Praktikerben lőttük Pozsival és Leával csúszásgátló vásárlás közben. Ők is csúszásgátlók, de mivel nem szerettem volna azzal kísérletezni, hogy Lea eltalálja-e kicsi lábaival a halakat, vagy mellélép, és egy nagyot zuhan, ezért inkább egy egybefüggő fehéret vettünk praktikus célból, ezt meg csak úgy, díszítésből.


Nagyszerű választásnak bizonyult 1600-ért, mert Lea rájött, hogy le lehet kapargatni a kád faláról, meg lehet nézegetni és rágogatni, aztán én visszaragasztom, ő megint lekaparja, megrágja, és persze még vicces hangja is van a vákuumos-tapadós lerángatásának, meg frankó tapintása.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.