Barbie virtuális világba költözik

A Barbie babának is lesz már saját virtuális világa: BarbieGirls.com címen honlapja indul, egyelőre azonban csak az Egyesült Államokban elérhető.


A Barbie-világban a rajongók saját maguk tervezhetnek babákat, szobákat rendezhetnek be, és ruhákat próbálhatnak fel a virtuális bevásárló központban, számol be az MTI.

Nyáron dobják majd piacra a tervek szerint a Barbie MP3-as lejátszót, amellyel rá lehet majd kapcsolódni a honlapra és az ott kínált zenére is - közölte a Mattel játékgyár, amelynek egyik márkája a Barbie.

A cég azt reméli, hogy a zenéből, divatból és internetből álló eleggyel eltalálja azoknak a tíz év körüli kislányoknak az ízlését, akiket a Barbie célcsoportjának tekintenek, de a honlap indítása egyben reagálás arra is, hogy a lányok manapság hamarabb kinőnek abból a korból, amelyben a kislányok még babáznak.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.