Poronty-piknik a Margitszigeten

Közkívánatra meghirdetjük az Első Porontytalálkozót. Az összejövetel május 12-én, szombaton 15 órától kezdődik a margitszigeti játszótér mellett a térképen jelzett helyen. Rossz idő esetén egy héttel később, május 19-én 15 órától lesz a találkozó.
Tervezett programok: ismerkedés, csacsogás, játék, móka, kacagás, valamint evés-ivás, dínomdánom. Utóbbi programpontokhoz erősen javallt egy kis hazaival megpakolt piknikkosár (a szerkesztőség tagjai nagyon szeretik a csokis muffint…), pokróc és piros kockás terítő.

Ne felejtsétek otthon csemetéiteket sem, és a legjobb, ha Apát is magatokkal cipelitek egy kis focizásra. Egyéb programok spontán szerveződnek majd a kreatív és lelkes olvasóknak köszönhetően.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.