Tanítsuk a gyereket vízen járni!

Sok a gond a gyerekkel? Egy séta a parkban is rémálom vele? Esetleg túl sokat beszél? A kínaiak új módszerével ezeken a problémákon egyszerre lehet segíteni: egy levegővel teli gömbbe kell tenni a rakoncátlan gyerkőcöt és a park tavára bocsátani.


Amíg a gyerek küzd a buborékjában, addig mi a parton végre kényelmesen hátradőlhetünk a fűben és csodálhatjuk az égen vágtázó felhőket, hason fekve számolhatjuk a fűszálakat, békében elnyalhatunk egy fagyit, elolvashatjuk végre a kedvenc újságunkat, vagy fáradt anyatársainkkal egyetemben gyönyörködhetünk a furcsán mozgó tavi gömbökben. Idilli kép.Anyagilag egy igazi bébiszitterrel jobban járnánk, a magánbuborék 3 percenként 1,25 dollárba kerül, azaz óránként több mint ötezer forintot kell kicsengetni a használatért. Élelmes szülőknek javaslom a többszemélyes megoldást.

Szinte látom magam előtt, ahogy a nyüzsgő Városliget elcsendesedik, a tavon pedig lágyan ringanak a hangtompítós, gyerekkel teli buborékok.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.