Textil magánszféra szoptatáshoz

"Milyen jó lenne, ha lenne egy szoptatós kendőm" - gondoltam, miközben fürdőköpenyben, a jobb mellemről csüngő gyerekkel nyitottam ajtót a vízszerelőnek, aki negyedórával a megbeszélt időpont előtt érkezett.Bár az átlaganyával viszonylag ritkán fordul elő, hogy saját otthonában kell neglizsében fogadnia munkásembereket, a lakáson kívül megejtett szoptatásnál is jó szolgálatot tehet a BabyMina nevű kendő.

Az ember csak a nyakába akasztja a kötényszerű darabot, mely ölébe omolva elfedi a gyermeket és az anyja nem publikus részeit is.

A Milkdudz online boltban tucatnyi színben és mintában árulják, darabját 35 dollárért, de jó kézügyességű anyukák a fotó alapján maguk is megvarrhatják.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.