Tenyérbemászó mesefigurák

A Miki egérrel és Micimackó diznisített változatával elárasztott hazai játékboltok kínálatához képest üdítő színfoltot jelentenek a Handpets ujj- és kesztyűbábjai. A karakteres bárányok, cicák és elefántok nem csak kesztyű, de ötujjas báb formájában is léteznek, így nem csak kezük és fejük, de lábuk is mozgatható. Vannak persze apró egyujjas darabok is, például egy egész kéznyi pillangót is rendelhetünk az online boltban.
A Sebesfiné Vásárhelyi Judit és Szili Kati (sejtésünk szerint nem a politikus) által tervezett, zsűrizett darabok között a klasszikus mesefigurák is megtalálhatók, van boszorkány, királyfi és királylány, de van Mikulás is, kétoldalt rávarrt rénszarvasokkal. A kellékek közül a Poronty kedvence a vakondhoz rendelhető külön túrás: egy virággal díszített, zöld textil csonkakúp. Mindezeket igazán baráti, 390 és 2600 forint közötti áron vesztegetik, plusz postaköltség.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.