Minden kezdet nehéz

A szüleim évfolyamtársáról hallottam azt a sztorit, hogy hároméves koráig egy szót sem szólt. Szegény szülei lassan kezdtek beletörődni, hogy ez a helyzet, valami nincs rendben a gyerekkel. Egyszer a kissrác a kettes villamoson utazott az anyukájával, a szigorú ötvenes évek elején. Éppen a Parlament előtt kanyarodtak, amikor a gyerek megszólalt: "Szar, picsa, fos!" - mondta tisztán, szépen artikulálva.
Az utazóközönség éppen elkezdett volna megbotránkozni, amikor olyan dolog történt, amitől teljesen ledermedtek: az anyja magához ölelte, boldogan dicsérgette és össze-vissza puszilta a gyereket.

Egy barátunk gyerekének az volt az első szava, hogy "Coca-Cola". Egy másik ismerős fia pedig a "sajokcsiszojó" kifejezéssel kezdett. Apuka építési vállalkozó.

Tünde egyik lánya, Málni konvencionálisan az "Apa" szóval indított, Pötyi ezzel szemben azzal, hogy "Shrek kettő".

A ti gyereketek mivel kezdte szónoki pályafutását?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.