Végy egy tekercs szappant!

Ahogy a kisgyerek megtanul egyedül kezet mosni, a folyékony szappan negyedannyi idő alatt fogy el, mint azelőtt. A kicsik valamiért ellenállhatatlan vágyat éreznek, hogy hatalmas mennyiségű illatos-selymes kézmosó folyadékot nyomjanak a kezükre a csapnál. Egymás után legalább hatszor. Vége a pazarlásnak! Szappan tekercses kivitelben.


Sokszor találtam a gyerekekre a fürdőszobai csap előtt, amint kezet mostak. Meg csaptelepet, mosdókagylót, fogkefét, fogmosó poharat, vagy plüssoroszlánt. Mániájukat a folyékony szappan bánta, amikor nem kapcsoltam időben, akár egy fél flakonnal is elhasználtak belőle. Nem beszélve a több tíz liter vízről, ami mindeközben elfolyt.

Talán a pazarlás megfékezése vezérelte az ötlet kiagyalóját, amikor elkészítette a tekercses szappant, amely új dimenziókat nyit a kézmosás történetében. A szappan egy műanyag adagolóban csigába tekerve található, mint a ragasztószalagok. Használatkor le kell tépni egy kis darabot, amely víz alatt azonnal olvad, és megtisztítja a piszkos mancsokat.

A termék jázmin- és óceánillatú változatban 6 dollárért kapható. Azért azt megnéznénk, ahogy a gyerek letekeri az egész szappanszalagot és kitapétázza vele a fürdőszobát.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek