Hozzon frászt a nagyszülőkre!

Különösen nyáron hatásos divatkiegészítő kisméretű gyermekek számára a valósághű öntapadós tetoválás, de télen sem kell lemondanunk róluk, ragaszthatjuk mondjuk a gyerek csuklójára.
A 49 darabos, egészségre ártalmas festéket nem tartalmazó ívet az amerikai Perpetualkid (örök gyerek) webáruház öt dollárért vesztegeti. A minták között van bébikalóz, "Anya" felirattal ellátott szív, lángoló babakocsi és szöges cumi is. A nagyszülők vagy az idegesítően közvetlen járókelők megrémisztésére ideális darab. Rock and roll nagyszülők számára is léteznek hasonlóan dizájnos tetoválások, például a gyógyszeresdoboz köré tekeredő kígyó, vagy a motoros rokkantkocsi "Born To Ride" felirattal.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.