Apa Batmobilt épít magának

Kamaszkoromban a Dirty Dancing mellett a Batman volt a kedvenc romantikus filmem. Teljesen bele voltam zúgva a fennakadt szemöldökű, csókos szájú Michael Keatonba, és persze olyan akartam lenni, mint Kim Basinger, alias Vicki Vale, a bátor újságírócsaj. Ezt úgy igyekeztem megvalósítani, hogy fekete bársonykalapban jártam, és mindenhova Batman-logókat rajzoltam, bár még az is lehet, hogy a pályaválasztásomat is befolyásolta a film.




A fentiek ismeretében érthető, hogy felvillanyozott a hír, hogy lehet batmanes legót kapni: négyféle készletben és árban kínálják például az Alkotás utcai Lego márkaboltban. Hétezer és tizenötezer forint között van hajós, Batmobile-os és repülős készlet is, mindegyiket 7-12 éveseknek szánták. Unatkozó és jó anyagi helyzetű apukáknak pedig a 45 centi hosszú Lego Batmobile-t tudjuk ajánlani, potom 22 ezer forintért. (Amerikában egyébként ugyanez a szett csak 70 dollárba kerül.)

Amennyiben nem kívánnak ennyi pénzt költeni néhány műanyagdarabra, viszont szívesen nevetnének egy jót, nézzék meg a hónap Hasbro játékának öltözött Pataki Attilát.
Oszd meg másokkal is!
Mustra