Ott nem is fér ki a baba!

Olvasóink újabb vicces és kedves sztorikkal örvendeztettek meg minket. A gyermeki logika fantasztikus beszélgetéseket eredményez, a talpraesett csemeték időnként meglepően felnőttesen fejezik ki véleményüket. Gyerekszáj.


Conodonta ötéves kisfia például a fogamzásgátlás témakörét feszegette:
„A mindenkori kedvencemet a fiam követte le 5 évesen. Akkor született meg a legkisebbik, és hátul a három gyerekülés elég szűken fért el. A fiam észlelve a problémát:
- Nektek már nem lehet több gyereketek, mert nem fér el a kocsiban.
Kis szünet...
- Ti hogy csináltok gyereket?
- Anya meg Apa összebújik, a sejtjeink talákoznak, és abból nő meg anya pocakjában a gyerek.
Kis szünet...
- És még mindig összebújtok?
- Igen.
- Akkor még lesz gyereketek?
- Nem mert vigyázunk, hogy a sejtjeink ne találkozzanak.
Kis szünet..
- Mi van ha elszúrjátok?”

A gyermekek ösztönös szeretetéről mesélt potyeszka nevű olvasónk:
„A nővérem 4 hónapos kismama, van egy 8 éves kislánya. Éppen kész lett a gulyásleves, leültek hogy megebédeljenek, amikor a kislány megszólatl: „Anya, óvatosan edd a levest, meg ne égesd a kistesómat.”

Manci unokaöccse a születésről érdeklődött.
„A 4 éves unokaöcsém kérdezte, amikor bejelentettem neki, hogy egy kisbaba van a hasamban:
- És mikor fog kikelni?”

Amikor Leona kétéves kislánya nekiment a falnak, szerette volna enyhíteni fájdalmát, amelyre a gyermek ijedten reagált:
„A következő falnakmenés oly jól sikerült, hogy elkezdett nőni egy hupli a fején. Mondtam neki, hogy mindjárt jövök, hozok egy kést, mire ő még nagyobb sírásba kezdett, hogy:
"LEVÁHÁGOD A FEJEHEMET???!!!!"”

A rosszul kiejtett szavak sok derűs pillanatot okoznak. Kékfelhő gyermeke, akinek az r betű kiejtésével akad némi problémája, egész nap azt szajkózza: „Jézusmája”.

Laili több kedves történetet is megosztott velünk:
"A kistesó szoptatása után Sára anyukája mellszívóval szokta lefejni a tejet, amit Sára is látott.Egyszer kezébe akadt mellszívó és megkérdezte: Ezzel szoktat a cicidet fölpumpálni?"

"Egy alkalommal Sára(a kislányuk)fürdetéséhez készültek , megnyitották a csapot és beletették a kádba a kacsákat.Az erős vízsugár időnként lenyomta őket a víz alá. Egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy Sára sírva mondogatja a kád melett:"Tegin kata, tegin kata" (Szegény kacsa, szegény kacsa)"

"- Apa!Te is szoktál sírni?
- Igen.
- Mikor?
- Amikor nagyon szomorú vagyok.
- ... vagy amikor leesel az ágyról?"

A bárányhimlős négyéves Emma hallja, ahogy anyukája a telefonban mondja a nagyinak:
- ... és hólyag nőtt a pocakjára is... Átveszi a kagylót, és lendületesen magyarázni kezd:
- Képzeld, mama! Hógolyó nőtt a pocakomra!

Végül druantia nevű olvasónk számol be a felvilágosítás nehézségeiről. "Van egy nagyon jó barátom, három nagyon eleven kölyköcske apja. A legnagyobbik (Marci) olyan három-négy éves lehetett, amikor az anyukája terhes lett a hugival. Marci azt már tudta, hogy hogy jön ki a gyerek, na de hogy ment be?
Próbálták neki a korához igazítva elmagyarázni, de Marci valami átverést gyanított. Végül az apuka bepöccent, odavágta, hogy tudod kisfiam, a tesó az apa kukijából került bele az anya hasába. Marci bevágtatott a fürdőbe, és öt perc múlva ordítva jött ki, hogy "Na ne, már megint át akarsz verni, én megnéztem, ott nem fér ki!"
Oszd meg másokkal is!
Mustra