Plasztikhalacskák a bölcső felett

Végre egy függődísz, amit nem forgat kis motor körbe-körbe, nem bocsát ki borzalmas tinglitangli dallamot, nem csinál semmit, csak lágyan mozog a szélben, illetve szél híján még azt sem. Viszont tök jól néz ki.


Már régóta keresek olyan lógót a gyereknek, ami nem zenél, de egyelőre nem találtam kedvemre valót. Ez az Annika Grottell által tervezett darab három kék gömbből áll, a buborékszerűen emelkedő gömbök körül pedig kék cápák és piros és sárga halacskák úsznak, alul pedig egy kék polip lengedez. Igazán dekoratív, és a csillárt sem szakítja le a súlyával, mivel könnyű műanyagból van.

Bár az Ikeában árulják, nem kifejezetten olcsó: 3490 forint. Még nem tudom, megveszem-e, mindenesetre előbb befejezem a saját készítésű lógót - csak lenne egy nyugodt félórám rá!

Tényleg, kedves anyukák, ti hasznosnak találtátok a zenélő bölcsődíszt? Leköti a gyereket, elalszik tőle, vagy csak a férjeteket kergeti ki a világból a monoton dallam? Érdeklődve várom a kommenteket.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.