Kivillanó mellbimbónak örülnek az apukák

A tejtől duzzadó keblek sok férj fantáziáját megmozgatják, az anyukák pedig ettől kívánatosnak érzik magukat, jól teszik hát, ha meglovagolják ezt a hullámot, mert a szoptatás befejeztével a feszes cicikből valószínűleg két lógó zacsi marad csak. Amíg viszont csodálatosan domborodnak a mellek, nem érdemes otromba szoptatós melltartóba rejteni őket. Villogjunk inkább szexi cicifixben!


Mit tehetünk, hogy a kecske (baba) is jóllakjon és a káposzta (nőiesség) is megmaradjon? Válasszunk olyan melltartót, amely csinos is és szoptatni is lehet benne! Szerencsére már nem csak egyszerű pamutmelltartókat lehet venni, amelyekben az ember nem nőnek érzi magát, hanem egy unalmas csomagolásba zárt tejbüfének. A szoptatós melltartók között is találhatók szexi darabok: kapható fekete, vagy fehér csipkés, piros csíkos, retró-dizájn, vagy akár színes pöttyös, hagyományos lehajthatós változat 50 dollár körüli áron, de találtunk egészen vad megoldásokat is, amelyek ugyan már nem kifejezetten szoptatós melltartók, de apuci biztos örülne a látványnak.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.