Szoftver pontoz az énekversenyen

A Minimax gyerekcsatorna folytatja a Staraoke nevű tavaly ősszel indult zenei műsorát, amelyben népszerű zeneszámokat énekelve versenyeznek a minisztárok. Hetente két gyermek méri össze énektudását, a végső nyertes Staraoke szoftvert kap.Az előző széria tíz részében népdalokat, Halász Judit számokat is énekeltek a kölykök, a március 10-én kezdődő sorozat a gyerekek kérései alapján összeállított zeneszámokkal indul, amelyekről az interneten szavazhattak a leendő nézők és versenyzők.

A vetélkedőre az interneten és levélben lehetett jelentkezni. A műsor érdekessége, hogy nincs zsűri, a versenyzők pontozását a Staraoke szoftver végzi, amely egyébként a győztes énekes nyereménye is.

A szombat délelőttönkénti adás egy plusz elemmel, a Meglepetés dalversennyel bővült, amelyben két versenyző mérkőzik meg egymással különdíjért, itt a nézők szavazata fog dönteni.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.