Vízálló veszkócsizma minden kovboj álma

A Poronty kedvenc divattervezője, a világot elárasztó, buta képű majmokért felelős Paul Frank álmodta meg ezt a gumicsizmát, ami beteljesíti a kisfiúk legnépszerűbb álmait. A fröccsöntött lábbeli egy kovbojkalappal, egy mellénykével és egy seriffcsillaggal kiegészítve tökéletes vadnyugati seriffjelmezként funkcionál.

A termék megvásárlásában nemcsak az motiválhatja az anyukákat, hogy így rendkívül trendi kiegészítőhöz jutnak, hanem az is, hogy a parkban hancúrozó csemetéjük legalább térdtől lefelé nem lesz vizes és sáros (kivéve, ha sikerül valahogy a csizmaszárba vizet juttatni). A lábbeliket a kovbojok és indiánok hazájában 30 dollárért (mintegy hatezer forint) vesztegetik.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.