Tojáshéjból eszik a gyermek

Újgazdag szülők figyelmébe ajánlja a Poronty a képen látható dizájnos bébietető széket. Ha Porsche kenyérpirítóból ugrik ki a reggeli, és Philip Starck facsarójából cseppentjük a citromot az Assam TGFOP teába (könnyet csalva a teakedvelők szemébe), minden bizonnyal az étkezőben sem égetjük magunkat a háromezer forintos Ikea etetőszékkel. A Mozzee Nest nevű retrobútort potom 300 angol fontért, vagyis közel százhúszezer forintért vesztegetik az Urchin nevű online babaáruházban. Ezért a pénzért egy acéllábon forgó, félgömb alakú, polietilén bútordarabot kapunk kivehető tálcával és ötpontos biztonsági övvel.


A vásárlásával rögtön rengeteg pénzt takarítunk meg, hiszen az etetőszék később egyszerűen (vélhetően a lába lerövidítésével) átalakítható gyermekfotellé. Ennél már csak akkor tudunk többet spórolni, ha nem vesszük meg egyáltalán.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.