Gyógyszeradagolás erőszak nélkül

Ötletes tárgyak rovatunkban ezúttal egy praktikus eszközt mutatunk be, amely jól jöhet beteg csemeték anyukáinak. Ha a gyógyszerbeadás ellen tiltakozik a ded, az anyukától pedig távol állnak az erőszakos módszerek (lefogás, szájfeszítés, gyógyszer beerőltetése) megpróbálkozhat a „gyógyszer a cumiban” megoldással. A nem cumizós babák szüleinek sajnos más praktikát kell kitalálni, ha a kicsi nem akarja bevenni a gyógyszert.


A megfelelő mennyiségű orvosságot a termék külső felébe kell önteni. Mikor a poronty ráharapott a feltöltött cumira, egy laza mozdulattal benyomjuk az adagolót, így a gyógyszer a cumi gyerek felőli végébe kerül. A babák maguk is ki tudják szívni az orvosságot, ám az adagolót akkor is be kell nyomni, hogy megbizonyosodjunk, a teljes mennyiséget lenyelte a gyerek. A cumi 10 dollárért több színben kapható.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.