Hatkilós bébi született

Az átlagosnál kétszer nagyobb súllyal született egy kisbaba Szegeden, írja a Délmagyarország Online. A kisfiú hat kilóval és 55 centisen jött világra, egy fél éves gyermek testfelépítésével.


A Vencel névre keresztelt bébi császármetszéssel született, csakúgy, mint bátyja, aki ugyan „csak” négy kilóval, ám egy hónappal a kiírt dátum előtt érkezett. Az orvosok korábban már jelezték, hogy nagyobb súllyal születik majd, de nem gondolták, hogy jóval átlagon felüli lesz.

A kisfiú, akinek egyébként sportolók voltak a nagyszülei, az orvosok meglepetésére teljesen szabályos, arányos testalkatú és egészséges. A klinika újszülött osztályának vezetője szerint a baba fél éves korára körülbelül tíz kilót fog nyomni.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.