Hasán hirdetne a 9 hónapos kismama

Egy Kanadában élő leendő anyuka igencsak szeretne részt venni az Egyesült Államok legnépszerűbb rendezvényén, a február 4-i miami Super Bowl döntőn, olvasható egy kanadai weboldalon.

A kismama a több mint 5 ezer dolláros jegyekért cserébe hirdetési felületet kínál – hatalmas pocakján.

A kilencedik hónapban lévő amerikai foci-rajongó hölgy az eBay-en és a Craigslisten tette közzé, hogy a két jegyért jól láthatóan hasára festene bármit, amit a rendezvény látogatói és millió futballszurkoló látna a tv-ben. Szerinte ez a megoldás jóval olcsóbb, mint egy hagyományos Super Bowl hirdetés.

A kismama és párja állítólag már a repülőjegyeket is megvette Floridába és szállást is foglaltak. Mindezidáig 45-en érdeklődtek a lehetőségről.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.