Lazacszínű pórázon sétál a gyerek

Egykéknél is beválhat, több gyereknél pedig életmentő lehet ez a szerkezet, különösen akkor, ha a csemeték mozgékonyak. Nem kell többé aggódni, hogy a féktelen porontyok egy autó elé nyargalnak. Csak az emberek rosszalló tekintetét kell elviselni séta közben. Gyerekek pórázon.

Hány anyukát vert ki a víz a másodperc töredéke alatt, és szorult össze a torka, amikor gyermeke hirtelen kiszakította magát a kezéből és az úttest felé vette az irányt? Vagy csak túl messzire szaladt. Itt a zseniális megoldás, bár elsőre kicsit bizarrnak tűnik.

Tegyünk hámot a gyerek(ek)re, csatlakoztassuk rá a pórázt, és indulhatunk csavarogni. Ha szabaddá akarjuk tenni a kezünket, a póráz végét a hozzá tartozó felnőtt méretű övre csatolhatjuk. (Azért megnéznénk, ahogy két nagyobbacska gyerek hirtelen megindul előre, kibillentve anyát egyensúlyából.)

A terméket itt találtuk, 40 dollárba kerül, 10 féle színből választhatunk.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.