Egy lány helyett három fiút szült

Egy coloradói négygyermekes anyuka szeretett volna még egy kislányt egy szem meglévő leány- és három fiúgyermeke mellé. A dolog nem egészen úgy sült el, ahogy tervezte. A kislány helyett három fiúcskát hozott a gólya.

Amikor Erika elment az első ultrahangvizsgálatra, az orvos azt kérdezte, előfordult-e már a családjában ikerszülés. A nő azt válaszolta, hogy az unokatestvérének ikrei vannak. A négygyerekes szülők megdöbbentek az orvos válaszán, aki elmondta, hogy az ultrahangon három magzatot lát.

A bébik öt héttel a kiírt dátum előtt, január elején születtek meg két kilogramm körüli súllyal, egészségesen. A szülők csak ekkor tudták meg nemüket. Erika három kisfiúnak adott életet.

Annak az esélye, hogy a párhoz hasonlóan valakinek beavatkozások nélkül hármas ikrei foganjanak, egy a nyolcezerhez.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.