Hasba lőtt katona a babaházban

Fábry dizájncentere ehhez képest kutyafüle. A Pocsék Áruk Fórumában is megállná a helyét ez a babaház, illetve tartalma. Egy játékboltban vettük az ajándékot, amelyre rá volt írva, hogy 85 darab kiegészítő található benne. Kinyitni nem lehetett, forgattuk jobbra, forgattuk balra, csak azt láttuk kívülről, hogy tele van, de a csomagolás miatt nem látszott, hogy mivel. Gondoltuk, majd meglepetés lesz a fa alatt. Igencsak meglepődtünk.


A babaházban négy csomagocska volt. Ebben kellett volna lennie a babaház alkatrészeinek, vártam, hogy kisszékek, asztalkák, ágyak és egyéb kiegészítők kerülnek elő a zacskókból. De nem. Először értetlenkedve forgattuk a játékfigurákat, melyek festését elrontották, aztán meghökkentünk a fejetlen babán, amely méretében is eltért az előzőtől. Amikor elővettük a kis tyúkokat és libákat, akkor kezdtünk gyanakodni: itt valami tévedés van.

Innentől kezdve jól szórakoztunk. Nagypapi, nagymami háromfelé dőlt a röhögéstől, egymás kezéből kapkodtuk ki a kincseket. Hasba lőtt katonafigura, műanyag lapát, kés, villa, kanálka, fenyőfa, kistálkák, műanyag táska, amelyet nem lehet kinyitni, felnőtt méretű hajba való tűzők, icipici teáskannák, és egy egész baromfiudvar hevert az asztalon.

Erős könnypotyogtatás közben próbáltunk rájönni, hogy mi alapján válogatták össze a különböző méretű és funkciójú játékokat, de nem sikerült megválaszolni a kérdést. A valósághoz talán az a verzió áll legközelebb, amely szerint tévedésből egy műanyagjáték-gyár selejtes termékeit csomagolták a babaházhoz. Persze bosszankodhatnánk is, hogy pénzünkért ilyen vacak cuccokat kaptunk, mindazonáltal kis családomnak igazán vidám perceket szereztek, így eltekintünk a reklamációtól. Különben is: nem aranyos, amikor a babaház emeletén birkák és tyúkocskák kolbászolnak?

Másnak is hozott a Jézuska bóvli, gagyi, idióta játékot? Küldje el nekünk a róla készült fotót a poronty@mail.velvet.hu címre, hogy mások is jól szórakozzanak rajta!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek