Kakasviadal a tyúkólban - kelendő játékok

Egy megátalkodott kakas beszabadult a tyúkólba és elfoglalta a fészket. A tyúkok ádáz harcot folytatnak, hogy visszafoglalják fészküket, miközben a kakas tojásokkal dobálja őket. Az idei egyik legviccesebb társasjáték, melynek nagy sikere lehet a gyermekek körében.


Megkerestünk két nagyobb játékforgalmazót, mire tippelnek, mik lesznek az idei év slágerei a karácsonyi időszakban.

Varga Ágnes, a Gulliver Játék Nagykereskedés kiemelt partner menedzsere szerint a Ravensburger idei újdonsága, a Kiki-Ricky társasjáték valószínűleg nagyon kedvelt lesz a gyerekek körében. A játék főszereplői felháborodott tyúkok, akik szeretnék visszafoglalni fészküket a harcias kakastól.

A menedzser tippje szerint az idén piacra kerülő játékok közül a gyerekek között a legnagyobb sikerre a magyarul beszélő Chou Chou baba számíthat. A bébi 15 különböző mondatot tud, és a külön megvásárolható kiegészítőkre is reagál, locsog-fecseg, hízeleg.

Hasonlóan sikeres lehet még a Nikko távirányítású motorja, melyet az apukák is szeretni fognak.

Kaposi Gábor, a Kék Kobra Játék Nagykereskedés ügyvezetője úgy látja, hogy a leginkább keresett játékok a gyereklaptopok, és a kislányoknak való MagCliks nevű gyermekékszerek, melyeknek titka egy felfűzhető mágnes, amellyel az ékszer részei összekapcsolhatók, így saját kézzel készített egyedi nyakláncok, karkötők, gyűrűk és telefonékszerek készíthetők.

Az ügyvezető szerint a gyerekek kedvelni fogják a Bűvös padot, mely játék, könyv és számítógép egyben, és hasznos is számukra, mert játék közben segíti őket az olvasás, szövegértés elsajátításában.

Ön szerint milyen ajándéknak örülne gyermeke karácsonykor?
Írja meg nekünk!
Oszd meg másokkal is!
Mustra