Mesél a vécé - zenélő pottyantó

Ez a termék is előkelő helyen végezne a felesleges gyerekcuccok top 10-es listáján. Élethű mini zenélő vécé papírtartóval, lehúzóval és különböző hangeffektusokkal. Gazdag szülők előnyben.


Aki nem sajnál több mint tizenkétezer forintot arra, hogy segítsen gyerekének a biliről átszokni a vécére, az örülhet: a www.arzuhanas.com oldalon rábukkantunk egy ilyen eszközre.

Ennyi pénzért egy valósághű mini toalettet kapunk, amely zenél, magyaráz, igaz németül, tehát a kölyök egy kukkot nem fog érteni belőle, viszont feltételezhetően lelkesen fogja csapkodni a tetejét, nyomkodni a lehúzóját és tekerni a papírtartót.

A klotyó eleinte a képen látható módon, különálló vécéként használható, később lábát leszedve ülőkeként tehetjük a felnőtt vécére, a harmadik fokozatban pedig szűkítőként alkalmazhatjuk.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.