Babacucc bazár: tanuljunk megalkudni!

Aki nem szívesen ad ki súlyos ezreseket egy-egy új babaruháért vagy spórolna a babakocsin, esetleg olcsóbban venne eldobható pelenkát, az keresse fel november 4-én, szombaton 8 és 15 óra között a Budapesti Vásárközpontot, ahol babaruhabörze lesz.


A börzén nevével ellentétben nem csupán babaruha kapható. A vásáron minden beszerezhető, amire egy gyermekes családban szükség van (és amire nincs): vehetünk használt és új ruhákat, felszerelési tárgyakat, babaápolási termékeket, játékokat és számtalan egyéb dolgot. Mivel minden egy helyen van, kismamáknak ideális itt megvenni a babakelengyét, feltéve, hogy pocakjukkal ügyesen tudnak lavírozni és nem kapnak sírógörcsöt az iszonyú tömeg látványától.

Ne féljünk alkudni! Ha magunk nem szeretjük az alkudozást, jobban járunk, ha viszünk valakit, aki megteszi helyettünk, tapasztalatok szerint még kedvezőbb árat kaphatunk, ha elég rámenősek vagyunk. Az árusok szeretik, ha egyszerre több holmitól szabadítjuk meg őket, nekünk pedig jóleső melegség fogja átjárni szívünket, hogy még olcsóbban jutottunk hozzá a portékához.

Belépők a rendezvény napján reggel 7.45-től válthatók 900 forintért a bejárat melletti pénztárakban. A novemberi Kismama magaziban található kuponnal a jegy csak 450 forintba kerül. A börzén ingyenes gyermekmegőrző, külön pelenkázó és etető helyiség áll a látogatók rendelkezésére.

A börzézőket a Budapesti Vásárközpont III. kapujánál reggel 8-tól engedik be. Parkolni a Vásárközpont területén belül, az V. kapun behajtva, vagy kívül, az Albertirsai úton lehet. Elképzelhetetlenül nagy dugók várhatók, ezért aki nem akar órákat az autójában töltve araszolni, hogy utána egy rakás pénzt fizessen ki a nehezen megszerzett parkolóhelyért, az gyalogosan közelítse meg a helyet. Az Örs Vezér teréről indul a BKV Expojárata, mely ezen a napon sűrített menetrend szerint közlekedik.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek