Köldökátszúrás terheseknek

A terhes nőket nyomasztó számtalan probléma közül bizonyára az egyik legfontosabb a testékszerek kérdése. A növekvő pocakból lassan kitüremkedő köldök ugyanis nem nagyon szereti a piercinget: a bent hagyott testékszerek feszítik a szöveket, gyulladást okozhatnak, vagy csak szimplán kényelmetlenek.


Erre a nehéz problémára talált megoldást egy amerikai kismama, Denée Forbes, aki a neten árulja rugalmas testékszereit. A szívműtéteknél használatos, steril anyagból készült, öt centiméter hosszúságú, két végén kis fémgömbökkel lezárt piercing elég helyet hagy a növekedéshez, úgyhogy a kismamáknak többé nem kell aggódniuk azon, hogy benő a kivett piercing helye.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.