Mit vegyen fel a programozó gyereke?

Ha gyermekünk/barátaink gyermekének apja vagy anyja, illetve mind a kettő számítógépközeli munkát végez, ne adj' isten programozó, blogger vagy simán webguru, és a thinkgeek.com-ról szokott magának karácsonyi ajándékot rendelni, akkor biztos mosolyt csalhatunk a szülők arcára egy pár vicces feliratú bodyval és rugdalózóval, melyet a Cafepress.com-on találunk.

Arról nem is beszélve, hogy milyen jól lehet menőzni többi számítógépfüggő haverjaink előtt majd, ha az "I don't know PHP yet" feliratú pólóba öltöztetett kislányunkat először megmutatjuk nekik. Kedvencem a "My Daddy is a Geek but I still Love Him" feliratú body, mely előrejelzi az "apa gyere játszani" és a "most nem tudok, mert éppen a slashdot-ot olvasom" közti ellentmondást.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.