Az öltöztetős baba visszatér

A Deák téri Poszterházban bukkantunk erre a retrójátékra, és rögvest nosztalgikusan elérzékenyültünk. A borítóból kivágható öltöztetős babára a füzetben szereplő ruhákat aggathatják gyermekeink, feltéve, hogy már ügyesen bánnak az ollóval. A kreációk fele színes, fele pedig fekete-fehér vonalrajz, amit kedvük szerint színezhetnek.


Eltompult lelkű felnőttek megfordítva noteszként is használhatják a tömböt, a ráragasztott megnevezésen is ez szerepel. Többféle változatából válogathatunk, darabját kevesebb, mint 300 forintért vesztegetik.

Ne hagyják ollóval egyedül játszani a gyermeket, különben úgy járnak, mint a nagymamám, akinek damaszt ágyneműjéből egy álmos délutánon akkurátusan kivágtam a pöttyöket.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.