Babahajba babahajzselét!

Az amerikai szépségiparban nem létezik kihasználatlan piaci rés: a gyermekparfümökön már nem csodálkozunk, a csecsemőkön is használható hajzselé azonban kicsit erősnek tűnik. Ígérete szerint a hajzselé kisimítja a bölcsőben elfeküdt tincseket, megzabolázza az elektromosan röpködő pókhálószerű szálacskákat, és megtartja a frizurát.

A The Original Little Sprout márkájú termék lelkes felhasználói között megtaláljuk Brooke Shields és Diane Lane színésznőket, illetve gyermekeiket is. „Anyu, előbb a simítót tedd rá!” – követeli Rowan, Shields gyermeke fésülködés előtt. A sokáig szülés utáni depresszióval küzdő színésznő levelében leszögezi: boldog, hogy most már nincs hiszti a fésülködés körül.

Ha valaki a saját csemetéje hajára kenné, 12 amerikai dollárért megrendelheti: a leírás szerint európai, afrikai, indiai, közel-keleti, latin és karibi hajra is kiválóan alkalmazható.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.