Britney Spears a gyerekruhákon spórol

Az immár kétgyermekes popsztár-anyuka második fiának is ugyanolyan kezdőbetűjű nevet adott, mint az elsőnek. A múlt kedden született kis Sutton Pierce Federline így problémamentesen örökölheti egyéves bátyja, a bulvárlapok által eddig is csak SPF néven emlegetett Sean Preston ruhácskáit.

Azt nem tudni, miért tetszik Britneynek ennyire ez a monogram, amellyel amúgy a naptejek napvédő faktorát rövidítik, a Velvet előrelátó Porontyának mindenesetre a két SPF iskoláséveire is van öltöztetési tippje: a spanyol Springfield divatmárka ruháin ugyanis jobbára az SPF rövidítés szerepel. Így Britney és ingyenélő önjelölt rapsztár férje megspórolhatja a monogramozás költségeit, amiből hosszabb távon akár még egy olyan 300 ezer dolláros karóra is kijöhet, mint amivel K-Fed júniusban lepte meg magát.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.