2. hét

Az egyik petefészkedben ott rejlik az a pete, amelyből rövidesen embrió lehet, ha minden jól megy. A menstruációs ciklus végeztével a méh új nyálkahártyát növeszt, mely már csak a kis jövevényre vár. Most számolgass és rángasd ágyba párodat minél gyakrabban, különösen a tüszőrepedés időpontja környékén, hiszen ekkor van esélyed a teherbe esésre. Ez 28 napos ciklus esetén a 14. napon van, tehát ennek a hétnek a végén. A peteérés illetve a tüszőrepedés időpontját sokféleképpen meg lehet határozni, például házilag hőmérőzéssel és a méhnyaknyák vizsgálatával, de a drogériákban kapható ovulációs teszttel és orvosi ultrahangvizsgálattal is.


Előző hét - Következő hét

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.